O nama

SAVREMEN POSLOVNI KONCEPT- KVALITET, PROFESIONALNOST,POVERENJE I BRIGA ZA KLIJENTA.

MERKATO  NEKRETNINE  je nova agencija za promet nekretnina sa  sedištem u Zrenjaninu, Gimnazijska 14, upisana u registar nepokretnosti pod brojem  1378.

Osnovana je kao odgovor na rastuće tržište nekretnina u republici Srbiji i nove trendove poslovanja u ovoj oblasti trgovine, a na osnovu dugogodišnjeg iskustva osnivača u domaćoj i spoljnoj trgovini, sa ciljem da pruži zadovoljenje sve složenijih potreba i zahteva klijenata u svim fazama kupoprodajnog procesa.

MERKATO  NEKRETNINE  donose savremen poslovni koncept koji podrazumeva kvalitet, profesionalnost, poverenje i brigu o  klijentu.

Osim posredovanja u prodaji, kupovini, izdavanju i zakupu nekretnina, u našoj paleti usluga se nalazi i ponuda izdavanja “ Stan na dan”, i usluge savetovanja povezane s kupovinom, prodajom ili iznajmljivanjem nekretnina.

Ukoliko imate nekretninu čijim izdavanjem nemate vremena da se bavite,  možete postati naš partner  i dogovoriti sa nama određeni tip usluge.

MERKATO NEKRETNINE  Vam nude sigurnu prodaju i kupovinu uz pravnu podršku naših advokata i stručnog tima  iz raznih oblasti.

Pozovite nas, pitajte, ponudite vašu nekretninu zakažite sastanak, rado ćemo vas saslušati i pomoći u potrazi za najboljim rešenjem!